Svensk Åkeritidning
Snabbsök
Produktgrupp
-
Märke
+
Pris (SEK)
+
-
Uppställningsplats
+
Tillverkningsår
+
-
Drifttimmar
+
-
Totalvikt (kg)
+
-
Mätarställning (km)
+
-

Allmiljö expanderar stort i Mellansverige

Datum för inlägg: 2017-12-11 20:24

Umeå-baserade Allmiljö har vunnit en ny stor upphandling gällande insamling av hushållsavfall. Avtalet gäller för hela åtta kommuner i Västmanland; Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Skinnskatteberg och Surahammar. Renhållningen i dessa kommuner sker för närvarande i kommunal regi.

Värö får digital virkesmätning

Datum för inlägg: 2017-12-09 17:04

Skogskoncernen Södra inför ny mätteknik av virkestravar i Värö. Införandet av den nya tekniken innebär en övergång från manuell till digital mätning av virket.

Servistik och Stockholm Stad avbryter i förtid

Datum för inlägg: 2017-12-09 17:01

Servistik Byggsupport och Stockholm Stad har kommit överens om att samarbetet gällande bygglogistik i projektet Norra Djurgårdsstaden kommer att upphöra från och med den 31 mars 2018.

Lastbilar för stadstrafik fullbordar Scanias produktlansering

Datum för inlägg: 2017-12-07 22:37

Med alla de tjänster och produkter som nu presenteras är introduktionen av Scanias nya lastbilsgeneration snart genomförd i Europa. Vad som återstår är ett antal kund- och pressevent där respektive kategori får träffa företrädare för Scania-familjen och testköra de nya produkterna samt ta del av hur Scanias tjänster bidrar till att skapa lönsamhet för kunderna.

Handelns bästa arbetsplats finns i logistiksektorn

Datum för inlägg: 2017-12-07 12:49

Under torsdagsmorgonen, den 7 december, mottog Nowaste Logistics i Helsingborg utmärkelsen Handelns bästa arbetsplats. Priset delades ut av Susanna Gideonsson, förbundsordförande i Handelsanställdas förbund.

Åkarhjälpen: Om några få dagar stänger årets insamling

Datum för inlägg: 2017-12-06 19:59

Nu är det bara några få dagar kvar tills årets insamling för Åkarhjälpen stänger. Pengar som utan mellanhänder och dyra administrativa utsvängningar kommer gå direkt till de som behöver dem som mest. Precis som tidigare om åren stöttar Åkarhjälpen cancersjuka barn i Litauen med pengar till medicin och medicinsk utrustning.

Best Transport räknar med rekordår inför jul

Datum för inlägg: 2017-12-06 14:02

Julhandeln har dragit igång med full kraft och i takt med e-handelns tillväxt väljer också allt fler att handla julklappar via nätet. Best Transport rustar sig för årets mest hektiska period och sår nu en rekordmånad inför jul. Bolagets vd, Niklas Knight, tror på en fördubbling av antal leveranser jämfört med föregående år.

Söders Stadsbud får ny ägare

Datum för inlägg: 2017-12-06 13:47

Relokator Sverige AB, som är en del av norska Relokator AS och First Mover Group, som startade verksamhet i Sverige i början av 2017, förvärvar Söders Stadsbud i Stockholm, med inriktning på möbelmontage och flyttjänster.

Åkeriföretagen i syd bidrar med 10 000 till Åkarhjälpen

Datum för inlägg: 2017-12-05 17:13

En av de regionala åkeriföreningarna i Sveriges Åkeriföretag – Sveriges Åkeriföretag Syd – bidrar med 10 000 kronor till årets insamling för Åkarhjälpen. Nu utmanar Stefan Espersson, ordförande i Sveriges Åkeriföretag Syd, andra åkeriföreningar och branschkollegor att stödja denna behjärtansvärda insamling till förmån för svårt cancersjuka barn/ungdomar i Litauen.

GDL tar över C-R Johanssons Åkeri

Datum för inlägg: 2017-12-05 15:06

En av Sveriges större transport-, åkeri- och logistikkoncerner, GDL Transport, stärker sin närvaro i Västsverige genom att förvärva välkända C-R Johanssons Åkeri med huvudkontor i Varberg och avdelningskontor i Halmstad och Jönköping.